Menu
Váš košík

Italské Recepty RSS Feed

Nabízíme vám zdarma pouze autentické tradiční italské recepty z nejoblíbenějších a chutných italských jídel.

01 Jun Insalata di Riso - Rýžový salát
0 530
Insalata di Riso (rýžový salát) je perfektní italský letní studený pokrm, který lze použít při různých příležitostech, jako je grilování, piknik, oběd na zahradě nebo doma.Ingredience lze upravit podle vlastní chuti a preferencí.Ingredience pro 3 Osoby:240 gr. rýžemíchaná zelenina v octě nebo v oleji nebo na rýžový salátartyčoky na oleji nebo grilo..
01 Jun Italský kuřecí řízek houbami sýrem
0 577
SLOŽENÍ400 g Kuřecí prsa nakrájená na plátky300 g Houby – Funghi Trifolati50 g Sýra Fontina nebo jiného taveného sýra2.5 lžíce extra panenského olivového oleje100 ml bílého vína20 g mouky½ stroužku česnekSůlPepřMajoránkaINSTRUKCEMasovou paličkou rozšlehejte kuřecí plátky, abyste získali tenké mušle rovnoměrné tloušťky, a pak je vložte do misky s mo..
01 Jun Pizza Napoletana
0 131
SLOŽENÍ pro 4 pizzy:1 kg mouky na pizzu 5 stagioni620 g vody3 g čerstvých pivovarských kvasnic nebo 10g Suché droždí 5 stagioni28 g soli1 lžička extra panenského olivového oleješpetka cukruPro zálivku:Loupaná nebo Passata rajčataMozzarella na pizzuSůlOreganoExtra panenský olivový olejINSTRUKCE:Droždí rozpustíme ve vodě s cukrem.Vodu přidávejte do m..
01 Jun Těstoviny se čtyřmi sýry
0 29
SLOŽENÍ400 g Těstoviny malý příklad Pennette250 ml Panna Chef 4 formaggi 2 balení, odkaz níže50 g Parmezán1 lžíce Hrubá sůl případně stolní sůlINSTRUKCENa sporák dejte pánev se spoustou vody a přiveďte k varu.Když voda zovře, přidejte hrubou sůl a těstoviny a vařte po dobu uvedenou na obalu těstovin.Mezitím si vezměte pánev a několik minut zahřejte..
Zobrazit 1 až 4 z 4